Slot Doddendael

Vlak bij Nijmegen, in Ewijk, ligt het middeleeuwse kasteeltje . Omringd door een gracht waarin de Lisdodden groeien waaraan deze mooie locatie haar naam dankt. Wij zijn er trots op deze locatie als één van onze partnerlocaties te mogen noemen.

Bruidsfotografie
Slot Doddendael

Via de prachtige oprijlaan hebben we een prachtig uitzicht over het Slot. Samen lopen jullie hand in hand naar het idyllische kasteeltje en hebben niet eens de gaten dat wij daar foto’s van maken. Tussen de boomgaarden, op de binnenplaats of in de tuinen van het slot zijn veel romantische plekjes te vinden om jullie te fotograferen tijdens de bruidsreportage. Het Slot zelf zorgt voor een uniek decor.

Is het weer iets minder goed dan zoeken we binnen de meest mooie plekjes op van het kasteel. In het Arsenaal valt het ligt mooi naar binnen door de grote ramen en in de Ridderzaal kijken de vroegere bewoners toe vanaf de portretten aan de muur.

Trouwen Slot Doddendael

De mooiste dag van jullie leven doorbrengen op een echt middeleeuws kasteeltje maar wel alle gemakken en service van nu ervaren. Dan zijn jullie bij Slot Doddendael aan het juiste adres. Het slot is een sfeervolle en prachtige plek voor jullie dag.

Vanaf het moment van de voorbereidingen tot de huwelijksnacht. Het kan allemaal op deze bijzondere locatie. Trouwen jullie klein en intiem of liever groots, buiten in de boomgaard of liever in de stijlvolle Ridderzaal? Hebben jullie een grote groep gasten dan kunnen jullie terecht in het Spijcker.

Jan- Willem en Fabiënne wonen en werken op het slot en zullen er samen met hun ervaren en professionele team voor zorgen dat jullie dag perfect zal verlopen.

Slot Doddendael
Slot Doddendael

Meer over het slot

Als trouwlocatie biedt Slot Doddendael een ruime keus aan mogelijkheden. De locatie heeft binnen 6 ruimtes, een tuin, een boomgaard en een prachtige binnenplaats beschikbaar voor jullie huwelijksfeest. Er zal altijd een plek zijn waar jullie je thuis voelen. Afhankelijk van het aantal gasten en jullie persoonlijke wensen kan er invulling gegeven worden aan de dag en keuze van ruimtes. Het ja-woord in de stijlvolle Ridderzaal, bij mooi weer het aansnijden van de taart en het toasten op het bruidspaar buiten onder de mooie kastanjeboom en een knal feest in het Spijcker. Alles is mogelijk.

Zelf overnachten jullie natuurlijk in de prachtige suite in het slot en voor jullie gasten zijn er in de nabije omgeving ook mogelijkheden om te overnachten.

De eigen koks van het slot bereiden het diner of buffet voor jullie en samen met jullie gasten kunnen jullie hiervoor terecht in bijvoorbeeld de slotkelder of bij mooi weer aan lange tafels in de prachtige tuin.

Slot Doddendael op het blog

Slot Doddendael

Een boekje uit 1946

In onze boekenkast staat een klein oud boekje, gevonden door Arvid bij een tweedehands boekwinkel! Het boekje heet Kasteelen in Nederland en komt uit 1946.

Slot Doddendael

Bruidsfotografie bij Slot Doddendael – lekker buiten trouwen

Vandaag trouwden ze eindelijk. De bruidsfotografie bij Slot Doddendael was ondanks de hitte (38 graden) geslaagd. De ceremonie werd buiten gehouden, en wel in de boomgaard. Wauw, dat is toch wel heel mooi.

Slot Doddendael

Bruidsreportage Slot Doddendael

De mooie trouwdag van Sjoerd en Veronique bij Slot Doddendael in Ewijk.

Slot Doddendael

Trouwen bij Slot Doddendael

Alvast een kleine voorproefje van deze trouwerij bij Slot Doddendael in Ewijk. Wij hebben een geweldige dag gehad, prachtig weer, goede sfeer, een mooie locatie en wat een top gezelschap.

Slot Doddendael

Winter Loveshoot bij Slot Doddendael

Afgelopen winter hebben we deze Loveshoot bij Slot Doddendael gemaakt. Morgen trouwen ze...

Slot Doddendael

Slot Doddendael Pre-wedding experience

Afgelopen maandag waren we uitgenodigd door onze partnerlocatie Slot Doddendael. Zij organiseerde voor de eerste keer een pre-wedding experience en wij...

Slot Doddendael

Loveshoot Event bij Slot Doddendael

Vanochtend mochten wij op een sfeervol versierd Slot Doddendael in Ewijk 8 verliefde stelletjes ontvangen voor een mini Loveshoot! In de openhaard brandde een heerlijk vuur, de kerstverlichting schitterde tussen de dennentakken door en er stond lekkers op ons te wachten voor bij de koffie! Kortom, de ultieme plek voor dit winterse Loveshoot Event!

Slot Doddendael

Loveshoot Event Slot Doddendael

Aanstaande zaterdag 20 december is het weer zover, een Loveshoot Event! Dit keer zullen wij onze stellen ontvangen op Slot Doddendaal in Ewijk!Dit romantische kasteel uit de middeleeuwen ligt tussen de boomgaarden in de Betuwe en heeft vele unieke en sfeervolle plekjes binnen en buiten haar poort! Een prachtige plek dus voor de Loveshoot!

Slot Doddendael

Slot Doddendael in Ewijk – Trouwlocatie

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt.