Trouwen Landgoed de Salentein

In Gelderland bij Nijkerk is deze prachtige trouwlocatie te vinden. Een bijzondere plek met veel mogelijkheden. De trouwlocatie  zorgt voor een top trouwdag. We zijn trots om zo’n mooie trouwlocatie als één van onze partners te hebben.

Bruidsfotografie
Landgoed de Salentein

Rondom het landgoed zijn vele mooie en romantische plekjes voor de bruidsreportage. Het landgoed zelf zorgt ook voor een heel mooi decor van de foto’s. Bij minder goed weer biedt het landgoed zelf ook veel mooie ruimtes voor de fotografie. Door de vele ramen zijn de ruimtes lieflijk en licht.

Trouwen Landgoed de Salentein

Aan de rand van de Veluwe in Nijkerk, vind je het prachtige Landgoed de Salentein. Deze mooie en statige locatie heeft alles te bieden voor jullie dag. Van de voorbereidingen tot aan een daverend feest, het kan allemaal hier. De diverse en unieke mogelijkheden maakt deze locatie geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Tijdens de voorbereidingen en het huwelijk zelf worden jullie begeleid door een ervaren contactpersoon die samen met jullie zal meedenken om jullie bruiloft perfect te laten verlopen.

Voor een prachtig bruidsboeket en andere bloemstukken of decoraties kunnen jullie terecht bij Monique van Made by MO.

Landgoed de Salentein
Landgoed de Salentein

Meer over het landgoed

Jullie worden samen met alle gasten ontvangen in een sfeervol en intiem decor. Het exclusieve prentenkabinet in Huis de Salentein biedt ruimte aan 40 gasten tijdens de ceremonie. In de Dorsmolen is de sfeer wat meer ongedwongen en kunnen tot 100 gasten de ceremonie bijwonen. Sinds 2015 is het ook mogelijk om buiten te trouwen op het prachtige landgoed zelf.

Op culinair gebied zijn jullie hier ook aan het juiste adres. Want of het nu een stijlvol diner wordt aan een met kristal gedekte tafel of een wat lossere sfeer tijdens een buffet of walking diner, het kan allemaal. Onze favoriet is toch wel de gezelligheid van de asado, de Argentijnse grill waarop het malse vlees van de Salentein runderen bereidt wordt.

Landgoed de Salentein op het blog

Landgoed de Salentein

Sneak-Peak van een prinselijk paar bij de Salentein

Een trouwdag brengt altijd veel emoties met zich mee, deze bruiloft was natuurlijk geen uitzondering. De bruidegom had zijn voorbereidingen in...

Landgoed de Salentein

Binnen kijken bij Landgoed de Salentein

Dit keer laten we jullie zien hoe blij wij kunnen worden van het binnen fotograferen op één van onze favoriete trouwlocaties....

Landgoed de Salentein

Trouw en Inspiratie Fair

Afgelopen zaterdag waren wij te gast bij de eerste editie van de Salentein trouw en inspiratie fair. Tijdens deze ontzettend leuke...

Landgoed de Salentein

5,5 redenen om te trouwen bij Landgoed de Salentein

Aan de rand van de Veluwe, vlakbij Nijkerk ligt het prachtige Landgoed de Salentein. Deze locatie heeft alles te bieden om...

Landgoed de Salentein

Creative bruidsfotografie bij de Salentein

De laatste trouwdag van Landgoed de Salentein in 2016, tevens ook onze laatste van het jaar. Doordat we deze locatie het...

Landgoed de Salentein

Zomers trouwen bij de Salentein

Na een klein buitje in de ochtend kwam de zon stralend tussen de bladeren door op het moment dat de bruid met haar vader naar de ceremonie liep. Bruid en bruidegom zagen elkaar voor het eerst terwijl zij met haar vader tussen de bomen aan kwam lopen op het fantastisch mooie landgoed.

Landgoed de Salentein

Sneak-Peak bruidsreportage Harderwijk en Landgoed de Salentein

Een klein voorproefje van deze bruidsreportage bij Landgoed de Salentein en in Harderwijk. Een dag met heel veel emoties, beelden zeggen...

Landgoed de Salentein

Voorproefje – bruiloft bij de Salentein in Nijkerk

Een bruiloft bij Landgoed de Salentein is altijd een feest, de mooie locatie en het goede eten en drinken is een perfecte basis. Een lief bruidspaar en gezellige gasten erbij en het kan niet meer stuk.

Landgoed de Salentein

Loveshoot bij Landgoed de Salentein

Bij Landgoed de Salentein maakten we een super leuke Loveshoot met deze twee spontane mannen. We boften met prachtig weer, hopelijk hebben we net zo'n mooie trouwdag.