Trouwen Kasteel Wijenburg

Trouwen Kasteel Wijenburg In de betuwe ligt dit mooie kasteel, het plaatsje Echteld is klein maar toch is er veel te doen. De trouwlocatie zorgt voor veel reuring in het dorp, de prachtige kerk voor de inzegening van het huwelijk en voor de feestgasten een mooi hotel om te overnachten. We zijn trots om zo’n mooie trouwlocatie als één van onze partners te hebben.

Bruidsfotografie Kasteel Wijenburg

Verscholen tussen boomgaarden en omgeven door een gracht met idyllische bruggetjes staat het prachtige Kasteel Wijenburg. Rondom het kasteel zijn veel leuke plekjes om prachtige foto’s te maken tijdens de bruidsreportage. Samen hand in hand tussen de boomgaarden en over de romantische paadjes rondom het kasteel. Is het weer wat minder goed, geen probleem want ook binnen kunnen de mooiste foto’s gemaakt worden.

In de bibliotheek en de blauwe salon valt het licht mooi naar binnen door de grote ramen. De brede vensterbanken leveren ook een mooi decor op. De stoere uitstraling van de ridderzaal geven weer hele andere foto’s van jullie. Ook voor de bruidsfotografie zijn de mogelijkheden heel divers. Van lieflijk en romantisch tot stoer en ridderlijk!

Trouwen Kasteel Wijenburg

Altijd al willen trouwen op een romantische en historische locatie, dan zijn jullie bij Kasteel Wijenburg op de juiste plek. Vanaf de make-up tot een wijnproeverij, een receptie in de bibliotheek tot een knal feest in de ridderzaal. Het kan allemaal op deze mooie locatie in Echteld. Het kasteel heeft 7 prachtige zalen en ruimtes waardoor de mogelijkheden op deze trouwlocatie haast eindeloos zijn.

Los van de prachtige plek worden jullie hier geholpen door een geweldig team mensen dat nét dat stapje extra zal doen om jullie dag nog mooier te maken.

Trouwen Kasteel Wijenburg
Trouwen Kasteel Wijenburg

Meer over het kasteel

Het kasteel bestaat uit drie verdiepingen die door de eeuwen heen zijn gebouwd en verbouwd. Al deze ruimtes kunnen gebuikt worden tijdens jullie dag. Van klein en intiem in de blauwe salon tot groots in de ridderzaal. Afhankelijk van het aantal gasten zullen jullie samen met het service gerichte team van Wijenburg invulling geven aan jullie dag. Maar ook buiten kunnen jullie elkaar het ja-woord geven in het mooie prieeltje naast de slotgracht.

Het kasteel beschikt over een eigen keuken en koks en samen bepalen jullie het diner tijdens de bruiloft. Tijdens het proefdiner dat een aantal keer per jaar wordt georganiseerd kunnen jullie samen heerlijk voorproeven.
Ook worden er generale repetities georganiseerd waarbij aanstaande bruidsparen kunnen ervaren hoe hun dag er uit zou kunnen zien. Fijn als richtlijn bij de voorbereidingen en een klein feestje in aanloop van de grote dag.

Kasteel Wijenburg op het blog

Trouwen Kasteel Wijenburg

Winters Trouwen bij Kasteel Wijenburg – de foto’s

Bij onze voorbeelden vind je deze mooie trouwdag terug als prachtige ‘Storytelling’ slideshow‘. Voor degene die liever losse foto’s bekijken (en willen delen ;))...

Trouwen Kasteel Wijenburg

4 redenen om te trouwen bij Kasteel Wijenburg

Midden in de Betuwe, in Echteld, staat dit mooie kasteel. Deze locatie is een echte aanrader om jullie trouwdag te gaan beleven....

Trouwen Kasteel Wijenburg

De winterse trouwdag bij Kasteel Wijenburg – de foto’s

Bij onze voorbeelden vind je deze winterse trouwdag terug als prachtige ‘Storytelling’ slideshow. Voor degene die liever losse foto’s bekijken (en willen...

Trouwen Kasteel Wijenburg

Winter Wedding bij Kasteel Wijenburg

Vandaag zijn deze prachtige bruid en bruidegom getrouwd op Kasteel Wijenburg. Elkaar het Ja-woord geven bij een sfeervol versierde schouw naast fantastische...

Trouwen Kasteel Wijenburg

Bruidsreportage Kasteel Wijenburg

Een bruidsreportage bij Kasteel Wijenburg is super, een mooi decor voor je trouwdag en voor alle foto's die er gemaakt kunnen worden. Deze trouwdag op de eerste dag van juni zou heel regenachtig worden, ook met regen kan je bij Kasteel Wijenburg goed foto's maken maar het was niet nodig. De (bijna) hele dag is het droog gebleven! Weer een mooi voorbeeld hoe je bij Kasteel Wijenburg kan trouwen.

Trouwen Kasteel Wijenburg

Trouwen bij Kasteel Wijenburg in de Lente

Een kasteel (of landgoed) is wat ons het betreft de mooiste plek om te trouwen, dat is voor ons ook de...

Trouwen Kasteel Wijenburg

Bruidsreportage Kasteel Wijenburg in Mei

Een bruidsreportage bij Kasteel Wijenburg krijg een extra dimensie door het prachtige decor. Of dit nu een gordijn is, de mooie...

Trouwen Kasteel Wijenburg

Bruidsfotografie Kasteel Wijenburg met kerst

Vandaag waren wij weer te gast bij Kasteel Wijenburg voor een prachtige bruiloft in kerstsfeer. Elkaar het ja woord geven onder al die twinkelende lichtjes, sfeervol versierde ruimtes en betoverende decoraties. Een sprookjeshuwelijk.

Trouwen Kasteel Wijenburg

Winter Wedding Kasteel Wijenburg

Vandaag waren wij te gast bij het prachtige Kasteel Wijenburg voor deze mooie Winter Wedding.