Kasteel
Montfoort

Midden in het land, vlakbij Utrecht ligt het prachtige Kasteel Montfoort. Dit geheel gerenoveerde Kasteel biedt alles voor een onvergetelijke bruiloft.
Niet alleen het Kasteel maar ook panden als het Oude Stadhuis, de Commanderijen en de Gouden Leeuw vallen onder de vele mogelijkheden van deze trouwlocatie.

Trouwen Kasteel Montfoort

BruidsfotografieKasteel Montfoort

Het Kasteel met zijn twee eeuwenoude Kastanjebomen bieden een prachtig decor voor jullie bruidsfotografie. Rondom Kasteel Montfoort zijn ook vele mooie en unieke plekjes te vinden om de prachtigste foto’s te maken.
Is het weer iets minder goed tijdens jullie dag dan maken we binnen in het Kasteel of in één van de andere mooie locaties jullie fotoreportage. Ook hier zijn tal van mooie plekken om jullie dag op een onvergetelijke manier vast te leggen.

Trouwen Kasteel Montfoort

Zijn jullie op zoek naar een historische locatie maar met alle moderne gemakken van deze tijd dan zijn jullie bij Kasteel Montfoort aan het juiste adres. De sfeervol ingerichte ruimtes van het kasteel ademen nog altijd het karakter van weleer uit.
Door de verschillende locaties die jullie kunnen gebruiken tijdens jullie trouwdag biedt Kasteel Montfoort vele mogelijkheden. Al deze unieke plekken bevinden zich op loopafstand van elkaar.
Hoe jullie ‘Best Day Ever’ er uit ziet kunnen jullie samen met de Kasteelheer organiseren. Samen met jullie zal hij er met zijn team voor zorgen dat alles perfect verloopt.

Trouwen Kasteel Montfoort