Trouwen Huize Scherpenzeel

Trouwen Huize Scherpenzeel

Wat leuk dat jullie bij Huize Scherpenzeel gaan trouwen, sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met jullie trouwlocatie. Wat inhoud dat we jullie wat extra’s kunnen geven bij onze bruidsfotografie.

Speciale Scherpenzeel aanbieding

Gaan jullie trouwen bij Huize Scherpenzeel?

We willen graag bij Huize Scherpenzeel een trouwerij fotograferen, daarom nu tijdelijk 150 euro korting op jullie bruidsfotografie.

* deze bovenstaande aanbieding geldt voor een trouwerij in 2017/2018 bij Huize Scherpenzeel en is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties

Over ons

Leuk dat je op onze site bent, en op deze pagina terecht komt. We zullen je niet te veel vermoeien met al onze avonturen tot ons trouwen. Na het lezen van ons hele verhaal mag je ons Arv en Mayk noemen, net als onze vrienden.

Wij kennen elkaar al 26 jaar, zijn sinds 1999 een stel en dit jaar alweer 8 jaar getrouwd! Samen kregen wij Idske en Rinke. Wij zijn dolgelukkig. Thuis en ook op het werk. Mayke gaat mee met de reportages en fotografeert vanuit een andere hoek. Als stel worden wij niet als buitenstaanders herkend maar als vrienden van het bruidspaar.

Omdat wij zelf getrouwd zijn, weten wij precies hoe zo’’n dag voelt, wat belangrijk is en waar wij op moeten letten. Maak je geen zorgen om onze kinderen, zij zijn tijdens jullie bruiloft bij hun opa en oma in goede handen. Wij zijn er die dag helemaal voor jullie en helpen de ceremoniemeester(s) graag een handje mee!