Over ons

Leuk dat je op onze site bent, en op deze pagina terecht komt. We zullen je niet te veel vermoeien met al onze avonturen tot ons trouwen. Na het lezen van ons hele verhaal mag je ons Arv en Mayk noemen, net als onze vrienden.

Wij kennen elkaar al 26 jaar, zijn sinds 1999 een stel en dit jaar alweer 8 jaar getrouwd! Samen kregen wij Idske en Rinke. Wij zijn dolgelukkig. Thuis en ook op het werk. Mayke gaat mee met de reportages en fotografeert vanuit een andere hoek. Als stel worden wij niet als buitenstaanders herkend maar als vrienden van het bruidspaar.

Omdat wij zelf getrouwd zijn, weten wij precies hoe zo’’n dag voelt, wat belangrijk is en waar wij op moeten letten. Maak je geen zorgen om onze kinderen, zij zijn tijdens jullie bruiloft bij hun opa en oma in goede handen. Wij zijn er die dag helemaal voor jullie en helpen de ceremoniemeester(s) graag een handje mee!

AANGESLOTEN BIJ
Wij vinden het belangrijk om continu bezig te zijn met onszelf te verbeteren, dit doen we met nationale en internationale ‘Wedding Photography’ congressen, seminars en workshops van de beste (trouw)fotografen van de wereld.
We zijn aangesloten bij:
Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons

Over ons

Over ons

WIJ HOUDEN VAN:

ARVID
Door de lange levendige geschiedenis en de heerlijke patisserie (o.a. macarons en eclairs 🙂 ) is Parijs één van mijn lievelingssteden. Ook Londen en Rome staan hoog op die lijst. Daarnaast word ik enthousiast van kastelen en landhuizen, en al helemaal als ik er een trouwerij of Loveshoot kan fotograferen.

MAYKE
Ik ben dol op kastelen en landhuizen, de sfeer en geschiedenis van deze plekken zijn geweldig en het spreekt zo heerlijk tot de verbeelding. Reizen doe ik graag samen met Arvid. Onder andere in Parijs komen we graag, ook hier voor de sfeer en de historie maar eerlijk gezegd ook voor het lekkere eten.

Arv

Op 22 september 1982 ben ik geboren in Bennekom en woonde een paar jaar in Wageningen waarna ik met mijn ouders en zus naar Bennekom ben verhuist. Ik was op de zaterdagen vaak bij mijn opa’s en oma’s in Wageningen, altijd erg gezellig. Tegenover het huis van opa en oma de Windt zat (nu nog steeds) een kleine kinderboerderij, als mini-Vidi vond ik de diertjes prachtig.

De foto van mij in het spijkerjasje is de leukste en meest dierbare foto die ik heb, één foto met heel veel herinneringen. En hoe geweldig is het om te zien dat Rinke een 1:1 kopie is van mij, een tweede mini-Vidi.

Vanaf mijn 7e jaar ging ik op zaterdag naar de Zeeverkenners (waterscouting), en daar liep de liefde van mijn leven; Mayke.

Over ons
Over ons

Mayk

Op 9 mei 1983 ben ik in Ede geboren. Met mijn ouders en mijn zus heb ik daar tot mijn 20e gewoond. Mijn ouders wonen nog in het huis waar ik ben opgegroeid en ik kom er nu heel graag met onze eigen kinderen. Bijzonder om te zien dat Ids en Rink nu spelen, slapen en eten op de plek waar ik dat al die jaren deed. Met nog altijd het warme nest van mijn ouders, inmiddels ook voor hun kleinkinderen.

Als ik aan vroeger denk dan denk ik aan de vele fiets en wandel tochtjes met mijn ouders, op pad in de natuur of naar een oude stad. Al vroeg zat mijn voorliefde voor kastelen en geschiedenis er al in.

Net als Arv ging ik op mijn 7e naar de Waterscouting. In het Bennekomse bos begonnen we bij de Dolfijnen! Hier hebben we samen heel wat avonturen beleefd!

ARV & MAYK VAN 1999 TOT NU

1990 TOT 1999
Vanaf onze eerste ontmoeting hebben we tot mei 1999 een plaag-liefde verhouding gehad. Goede vrienden bij de zeeverkenners, in goede en slechte tijden. Toen ik (Arvid) 16 was reed ik op mijn prachtige oldtimer brommer (Honda C50 4-takt ) waardoor Mayke mij nog leuker ging vinden. Na een vervelend ongelukje heb ik haar als ridder op de gele brommer naar huis gebracht en haar hart definitief veroverd. Het duurde nog een paar dagen voordat de eerste kus volgde op 2 mei na een zeiltochtje over de Rijn.

1999 TOT 2008
Vanaf de eerste kus waren we onafscheidelijk, veel dingen samen doen. Lekker op vakantie (als 16 jarigen); met de brommer in 10 uur naar Zeeland rijden of op zomerkamp naar ons geliefde Friesland (ook met de brommer die ondertussen grijs (nu zo’n beetje onze vaste huiskleur) was). Nadat ik mijn rijbewijs had gehaald stond de deur open naar grotere reizen, met de auto (erfenis van opa de Windt, Opel Ascona uit ’89). Onze eerste reis via de landingsstranden in Normandië en de Mont Saint Michel naar Bretagne. Terug via het Loiredal (kastelen!) en Parijs (yeahh Parijs). Een jaar later naar Kreta, all-inclusive met taramosalata (brrrrrr) en gevulde inktvs (brrrrrrr in het kwadraat). Geweldige plek met historie en ook lekker eten in Ajos Nicolaos.

In de tussen tijd met mijn vader de Kilimanjaro beklommen in Tanzania (Machame route) gevolgd met een prachtige safari. In de jaren die volgde veel mooie plekken bezocht; Rome, Londen, Amalfikust. Maar langzamerhand begon het trouwen ons te trekken en zouden we gaan trouwen in het Stadhuis van Wageningen, toch was dat het niet en ben ik gaan zoeken naar een andere statige trouwlocatie. Natuurlijk kwamen en Kasteel Hoekelum voorbij, maar uiteindelijk waren we verkocht aan Kasteel Rosendael.

2008 TOT NU
Op de ochtend na onze trouwdag hebben we met onze ouders en zussen ontbeten in Hotel de Wereld en vlogen we naar Miami, Florida voor een onvergetelijke huwelijksreis. Disney World The Magic Kingdom, Honeymoon beach, zelf met een speedboot over de Golf van Mexico cruisen, met een propellerboot de Everglades over en een über romantische zonsondergang op Key West. In die winter nog een prachtige reis gemaakt in het Noord-Oosten van de Verenigde Staten (New York, Adirondacs, Niagara Falls, Pennsylvania en Washington). Met z’n drietjes (Ids in de buik) boven op het Empire State Building gekke filmpjes maken voor Ids.

Een jaar na onze trouwdag werd onze dochter Idske geboren, een heel bijzonder moment wat de meest unieke ervaring was in ons leven. Na een paar jaar in 2012 werd ons tweede wondertje geboren; Rinke en ook dit was weer geweldig. In onze top 3 mooiste levensgebeurtenissen staan Ids en Rink op de eerste plaats. De derde plaats is voor onze trouwdag op Kasteel Rozendael.

Doordat we de trouwerijen met ons tweeën kunnen doen en regelmatig in Parijs vertoeven zijn we ontzettende mazzelaars met elke opdracht die we krijgen en de nieuwe mensen die we ontmoeten.

Wil je meer van ons weten? Ga een keer mee naar Parijs! En de brommer die staat nu bij ons in de schuur.