Wat onze bruidsparen schrijven

ARV & MAYK’S bruidsparen op The Perfect Wedding

Wat onze bruidsparen schrijven Gea en Patrick beoordeelden ons met een 10

Wat een geweldig team! Het was een top dag zo gezellig met hun, ze gaan op tussen de gasten en het is daarom niet zo gemaakt om op de foto te gaan.

Echt een aanrader, de 4 foto’s die we al hebben gezien beloven veel goeds! We kijken nu al uit naar de première avond :).

Wij waren op zoek naar een fotograaf die aansloot bij onze wensen maar met wie we vooral een klik zouden hebben. Mijn man voelt zich bij poseren niet zo gemakkelijk en we wilden graag een mooie natuurlijke trouwreportage. Een klik met de fotograaf is daarbij een goed begin.

Het contact met Arv & Mayk verliep vanaf het eerste moment heel fijn. We delen onze liefde voor Parijs. Het zijn twee hartelijke mensen en die deze belangrijke dag graag zo goed mogelijk vast leggen.

In verband met ons budget hebben wij alleen voor Arvid gekozen, maar ik denk dat als wij opnieuw zouden kiezen, wij voor Arv&Mayk samen zou kiezen. Aan de kwaliteit van de foto’s ligt het zeker niet, die zijn prachtig, maar ik denk dat het op een dag zeker toegevoegde waarde heeft als er 2 fotografen zijn. Het creëert net nog even meer rust. Er valt zo veel te fotograferen. 

Wij raden Arv&Mayk van harte aan!!! 

Wat onze bruidsparen schrijven Tanja en Ric beoordeelden ons met een 10

Wat onze bruidsparen schrijven Ramon en Karin beoordeelden ons met een 9,3

Arv & Mayk hebben onze mooiste dag op een fantastische manier meebeleefd en vastgelegd. Wat was het fijn hen erbij te hebben!

Ze waren er echt voor ons als bruidspaar en zorgen met hun professionaliteit en humor dat iedereen zich op z’n gemak voelt voor de camera. Niet te geposeerd, de Camera Toss was een hit, prachtige eerste foto’s! We kunnen niet wachten tot de première avond!

Arvid en Mayke hebben op onze dag prachtige foto’s gemaakt. Ze dachten met ons mee en hebben ontzettend veel foto’s gemaakt. Omdat zij er allebei waren konden zij opsplitsen of juist elkaar helpen met verplaatsen van dingen of de jurk goed leggen. Ze hadden oog voor detail en fotografeerden op een losse en fijne manier.

Maar ook heel belangrijk; Arvid en Mayke zijn twee hele lieve mensen met humor. Wij voelden ons erg op ons gemak en zij gingen op in ons gezelschap. Iedereen mocht op de foto en alles was mogelijk. Hoewel zij niet opvielen hebben zij van alles foto’s gemaakt en op elk belangrijk moment waren zij erbij. Ook de spontane gebeurtenissen werden vastgelegd zodat de foto’s niet ‘gemaakt’ eruit zien. Dat vonden wij erg belangrijk. Bedankt Arvid en Mayke.

Voor anderen: Twijfel niet en boek Arvid en Mayke voor prachtige foto’s en een fijn koppel op jullie dag.

Wat onze bruidsparen schrijven Martijn en Jozien beoordeelden ons met een 10

Wat onze bruidsparen schrijven Maurits en Marlotte beoordeelden ons met een 10

Een trouwfotograaf zoeken bleek nog niet zo’n makkelijke klus. Na een aantal minder fijne telefoongesprekken kwamen we uit bij ARV & MAYK. Dit was echt een opluchting! We werden gastvrij ontvangen en tijdens de eerste kennismaking hadden we er meteen een heel goed gevoel over. We hoefden er dan ook niet lang over na te denken, ARV & MAYK moesten het worden!

En wat zijn we blij met deze keuze. Extra leuk was de Pre-wedding shoot een aantal weken voor de bruiloft. Echt een leuke manier om kennis met elkaar te maken! Op de bruiloft zelf voelde de aanwezigheid van Arvid en Mayke echt als een verrijking. Het zijn ontzettende lieve en gezellig mensen die graag een handje helpen.

Ik denk zelfs dat zonder de aanwezigheid van Mayke mijn trouwjurk nu nog niet dicht zou zitten! Uiteindelijk werden de foto’s gepresenteerd tijdens een première avond met bubbels en heerlijke versgebakken en zelfgemaakte madeleines en macarons. We zijn ook ontzettend blij met het eindresultaat!

De foto’s zijn prachtig geworden! ARV & MAYK hebben de dag prachtig op beeld vastgelegd en we hebben een hele mooie herinnering aan de mooiste dag van ons leven!

Een geweldige stuk mee-beleving (alleen een service kun je dit niet meer noemen) tijdens onze bruiloft. Op voorhand uitgebreid kennis gemaakt en onze wensen besproken.

In aanloop naar en tijdens onze grote dag hebben Arvid en Mayke -wij hebben hen allebei geboekt- een prachtige rapportage gemaakt van dit fantastische moment. Niet alleen hebben ze de foto’s gemaakt zonder maar één moment ‘aanwezig’ te zijn, ze hebben ook een geweldige ondersteuning geleverd voor onze ceremoniemeesters.

Ook de afwikkeling na de dag is geweldig verzorgd en er bleef -voor alles- aandacht voor onze wensen. Dankjulliewel Arv & Mayk.

Wat onze bruidsparen schrijven Willem en Astrid beoordeelden ons met een 10

Arvid is een goede fotograaf, die een goede sfeer op zijn foto’s kan neerzetten, passend bij ons, als bruidspaar.
Mayke heeft een goed oog voor de details (het boeket, een sieraad of een bijzonder onderdeel van de jurk). 

Samen zijn ze fijne fotografen en hebben ze onze dag heel goed vast gelegd! Het fotoalbum is hierdoor een prachtige herinnering, wat we met trots aan onze familie en vrienden laten zien.

Anonieme referentie, ze waardeerden ons met een 10

Het duo ARV & MAYK voelt feilloos aan wat nodig is. Zowel voorafgaande, gedurende als na afloop van het huwelijk verloopt de communicatie vlekkeloos.

Door de tomeloze energie voel je je immer gewaardeerd als klant. Daarnaast bruist het duo van goede ideeën. Gedurende het huwelijk hebben we op geen enkel moment het gevoel gehad dat ze in de weg stonden of dat we moesten poseren.

Het ging allemaal op natuurlijke wijze en het resultaat? Bij het bekijken van de prachtige foto’s herbeleven we het huwelijk keer op keer.

Anonieme referentie, ze waardeerden ons met een 10