Paris Loveshoot

PARIS LOVESHOOT

Denk je aan de stad van de liefde, dan denk je aan de stad Parijs. Wat is er nou mooier dan juist dáár met je liefde op de foto gezet te worden. Een Loveshoot in Parijs als herinnering aan een verloving, huwelijksaanzoek of gewoon zomaar? Dat kan! Aan het begin en einde van het trouwseizoen gaan wij er samen naar toe om Loveshoots te maken van de verliefde stellen. Wij nodigen jullie van harte uit om met ons mee te gaan voor deze speciale Loveshoot in Parijs.

Paris Loveshoot

Hoe ziet de dag eruit
In de ochtend ontmoeten we alle stellen, we drinken gezamenlijk een kop koffie of thee en bespreken hoe de dag eruit gaat zien. Na de koffie gaan we met het eerste stel op pad na ongeveer één tot anderhalf uur fotoshoot in Parijs ontmoeten we het tweede stel en gaan met hun de shoot doen*. We zien de andere stellen voor de lunch in een gezellig Frans restaurantje. Na de lunch hebben we weer twee loveshoot zoals we dat in de ochtend deden.

*We gaan niet met alle stellen naar voorafgesproken plaatsen om iedereen in een rijtje te fotograferen! We gaan met z’n vieren de stad door!

“Wat een heerlijke dag hebben we gehad Arvid en Mayke. We wisten niet dat een shoot zó relaxed en leuk kon zijn.”

Paris Loveshoot

Wij zorgen voor:

  • Een gezellige Loveshoot in Parijs (per stel)
  • Fotoshoot vanaf één tot 2,5 uur
  • 1 tot 4 fotolocaties in Parijs
  • Een enorm enthousiast fotografenstel
  • PASS Online Gallery
  • Alle foto’s digitaal

RESERVEREN
Reserveer jullie plaats zo snel mogelijk omdat er maximaal 4 stellen mee kunnen. Dit kan via de contact pagina.

Paris Loveshoot

“Liever gewoon met z’n tweetjes mee naar Parijs? Dat kan ook, we plannen dan een dag en maken een onvergetelijke shoot.”