Een trouwdag om nooit te vergeten

De trouwdag wordt geweldig en om nooit te vergeten, we werken hier graag aan mee. Dit doen we met onderstaande ingrediënten van ARV & MAYK’s bruidsfotografie.

Storytelling albums

GENERATIES LANG GENIETEN
Elk album wordt door ons met veel zorg opgesteld. De fotokeuze, het plaatsen van de foto’s, de volgorde, over alles wordt nagedacht. Wanneer een album is ontworpen kan dit door jullie online bekeken worden. En via dit systeem kunnen jullie gemakkelijk aantekeningen maken per pagina, en pas wanneer jullie het perfect vinden wordt het gemaakt.

TIJDLOOS VOOR NU EN LATER
We doen er alles aan om de albums zo tijdloos mogelijk te maken, nu mooi (voor jullie) en over 50 jaar nog prachtig (voor jullie kleinkinderen 😉 ). Dat jullie haren en kleding over 50 jaar misschien niet meer hip zijn, ok! Maar ‘trendy’ Photoshop trucjes houden we achterwege.

JULLIE ALBUM
Er zijn veel verschillende varianten, we laten het graag aan jullie zien. Er zijn ook verschillende soorten kleuren en hierbij helpen wij jullie om de juiste keuze te maken.

Première avond

Wanneer de foto’s door ons uitgezocht en mooi bewerkt zijn, nodigen wij jullie met je familie uit voor een echte première. De première van de foto’s van jullie trouwdag. Met een lekker bubbeltje van de Salentein, macarons en zelfgemaakte madeleines bekijken wij een ruime selectie van de foto’s. Wij maken er een feestje van, zodat jullie de dag nog een keer kunnen herbeleven.

Wanneer het handgemaakte storytelling album klaar is, komen jullie natuurlijk gezellig langs om het op te halen. Kortom, van begin tot eind een feestje!

PASS ONLINE GALLERY

BEKIJK JE FOTO’S OVERAL
Jullie persoonlijke online gallery is geweldig, bekijk alle foto’s van de Paris Loveshoot, Loveshoot en trouwdag overal op vrijwel elk apparaat.

Via de webbrowser kunnen de foto’s 10 jaar online bekeken worden, de PASS app (iOS en Android) laat de foto’s ook offline zien. Deel je foto’s met al je vrienden op Facebook, Twitter en Pinterest, download ze of maak je eigen collectie met je favoriete foto’s.

Informatie