Een trouwdag om nooit te vergeten

De trouwdag wordt geweldig en om nooit te vergeten, we werken hier graag aan mee. Dit doen we met onderstaande onderdelen van ARV & MAYK’s bruidsfotografie.

Storytelling albums

GENERATIES LANG GENIETEN
Wij houden van handgemaakte dingen. Dit uit zich, bijvoorbeeld, niet alleen in onze enveloppen, visitekaartje en brochures maar ook in onze geweldige ‘Storytelling’ fotoalbums. Het album krijgt meer waarde doordat het door vakmensen met liefde is gemaakt. We hebben prachtige albums, wij weten zeker dat jullie ze ook prachtig vinden. Elk album wordt door ons met veel zorg opgesteld. De fotokeuze, het plaatsen van de foto’s, de volgorde, over alles wordt nagedacht. Wanneer een album is ontworpen kan dit door jullie online bekeken worden. En via dit systeem kunnen jullie gemakkelijk aantekeningen maken per pagina, en pas wanneer jullie het perfect vinden wordt het gemaakt.

TIJDLOOS VOOR NU EN LATER
We doen er alles aan om de albums zo tijdloos mogelijk te maken, nu mooi (voor jullie) en over 50 jaar nog prachtig (voor jullie kleinkinderen 😉 ). Dat jullie haren en kleding over 50 jaar misschien niet meer hip zijn, ok! Maar ‘trendy’ Photoshop trucjes houden we achterwege.

LINNEN OF EEN LEREN ALBUM
Er zijn veel verschillende varianten, we laten het graag aan jullie zien. Er zijn ook verschillende soorten kleuren en hierbij helpen wij jullie om de juiste keuze te maken. Over de verschillende maten hoeven we niet moeilijk te doen:

  • 30×30 is een trouwalbum
  • 25×25 is een klein trouwalbum
  • 20×20 is voor de ouders.

Met de 10×10 variant heb je voor jezelf of getuigen een mooi aandenken aan de dag om gemakkelijk mee te nemen.

*We hebben meer soorten albums. We maken het jullie graag gemakkelijk door niet alle album’s op te sommen.

Première avond

Wanneer de foto’s door ons uitgezocht en mooi bewerkt zijn, nodigen wij jullie met je familie uit voor een echte première. De première van de foto’s van jullie trouwdag. Met een lekker bubbeltje van , macarons en zelfgemaakte madeleines bekijken wij een ruime selectie van de foto’s. Wij maken er een feestje van, zodat jullie de dag nog een keer kunnen herbeleven.

Wanneer het handgemaakte storytelling album klaar is, komen jullie natuurlijk gezellig langs om het op te halen. Kortom, van begin tot eind een feestje!

PASS ONLINE GALLERY

BEKIJK JE FOTO’S OVERAL
Jullie persoonlijke online gallery is geweldig, bekijk alle foto’s van de Paris Loveshoot, Loveshoot en trouwdag overal op vrijwel elk apparaat.

Via de webbrowser kunnen de foto’s 10 jaar online bekeken worden, de PASS app (iOS en Android) laat de foto’s ook offline zien. Deel je foto’s met al je vrienden op Facebook, Twitter en Pinterest, download ze of maak je eigen collectie met je favoriete foto’s.