Onvergetelijke trouwdag

Met het ARV & MAYK sausje wordt jullie trouwdag om nooit te vergeten

 

Storytelling album

ZORGVULDIG
Jullie trouwalbum maken wij met de precisie van een chirurg. De fotokeuze, het plaatsen, de volgorde, over alles denken wij na. Wanneer het ontwerp van jullie trouwalbum klaar is kunnen jullie het online bekijken. Via het online-systeem kunnen jullie gemakkelijk aantekeningen maken per pagina en pas op het moment dat jullie tevreden zijn, brengen wij het album in productie.

TIJDLOOS
De opmaak van trouwalbums is onderhevig aan trends. Wij doen er alles aan om jullie trouwalbum zo tijdloos mogelijk te maken. Nu mooi voor jullie. Over vijftig jaar mooi voor jullie kleinkinderen. 😉 Dat jullie kapsels of kleding tegen die tijd niet meer hip zijn, tsja. Maar trendy Photoshop-trucjes doen wij niet!

VARIATIE
Er zijn veel verschillende varianten om een trouwalbum te maken. We laten het jullie graag zien. De talloze kleuren, vormen en soorten opmaak. Alles is mogelijk (wat het kiezen niet altijd bevordert). Daarom helpen wij jullie om de juiste keuze te maken.

Pass Online Gallery

Altijd en overal op elk apparaat jullie trouwfoto’s bekijken.

Het kan met de online gallery van PASS. Je kunt er alle foto’s van elke fotoshoot op je gemak bekijken. Tien jaar lang! Met de PASS-app (iOS en Android) kun je de foto’s ook offline zien. Deel je foto’s met al je vrienden op Facebook, Twitter en Pinterest, download ze of maak je eigen collectie met je favoriete foto’s.

PREMIERE AVOND

Wanneer wij jullie trouwfoto’s hebben uitgezocht en mooi bewerkt, dan nodigen we jullie (eventueel met een paar van jullie familieleden) uit voor een echte première. De première van de foto’s van jullie trouwdag. Deze première avond is los bij een reportage te boeken.

Met een lekker bubbeltje van de Salentein, macarons en zelfgemaakte Madeleines bekijken we samen een ruime selectie van de foto’s. We maken er een leuk moment van. Zo is jullie trouwen van begin tot eind een feestje!

Wanneer het handgemaakte storytelling album klaar is, komen jullie voor een laatste keer bij ons langs om het op te halen. Met het album op zak kunnen jullie keer op keer je trouwdag herbeleven.

Voorbeelden bruidsfotografie

Best Day Ever

Hoe maak je jullie trouwdag tot de Best Day Ever? Bij ARV & MAYK kun je kiezen uit verschillende pakketten. Altijd inclusief:

– ‘Storytelling album’
– Alle digitale foto’s

Een totaal op-maat-gemaakt plan kan natuurlijk ook.

We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal en wensen en gaan dolgraag samen met jullie aan de slag. Horen we van jullie? Vinden we leuk.

Is jullie dag nog beschikbaar

^

WIL JE ZEVEN GEHEIMEN LEREN DIE DE STRESS VAN JE TROUWDAG WEGNEMEN

 

Geef hieronder je gegevens door en ontvang de gratis spoedcursus. Met o.a. de First Look, groepsfoto's, vervoer, feliciteren en de voorbereidingen