Stel ons je (bruidsfoto)vraag!

GEFELICITEERD

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Alvast gefeliciteerd.

 • Zijn jullie driftig op zoek naar een trouwfotograaf?
 • Worden jullie blij van de bruidsfoto’s die je op onze website ziet?
 • Zie je ons al op jullie trouwdag rondlopen?

Neem dan gerust contact met ons op!

TROUWEN IS TOF

Wij weten dat als geen ander. Om het jullie zo leuk, makkelijk en aangenaam mogelijk te maken zijn we graag zo vroeg mogelijk bij jullie voorbereidingen betrokken. Op die manier leren we jullie het beste kennen, kunnen we jullie optimaal ondersteunen en worden de foto’s het mooist! 

Trouwen hoeft dus echt niet altijd stressvol te zijn. Met de juiste zorg en aandacht is het super relaxed. Die extra aandacht is nou precies wat ARV & MAYK uniek maakt in de bruidsfotografie-wereld. 

IS JULLIE DAG NOG BESCHIKBAAR?

We fotograferen  zo’n 30 trouwerijen per jaar … zit die van jullie daartussen? Wij hopen van wel! Check gauw of wij jullie datum nog beschikbaar zijn.

2018

We zitten al ruim over de helft, februari is bomvol. Maart, april, mei, juni en september zitten bijna vol.

CONTACT INFORMATIE

ARV & MAYK Bruidsfotografie

Pad van Jip en Janneke 10

6708 TG Wageningen

06 51968058

info@arvenmayk.nl

OVERIG KVK: 62542389 // BTW: NL854859196.B01

 • Over Jullie

 • Wat is jullie leukste foto samen?

 • Vertel ons meer

 • De Trouwdag

 • Hoe Groot is jullie interesse in Arv & Mayk?

 • Wat willen jullie uitgeven aan de fotografie van jullie best day ever?

FAQ's

Best Day Ever?

Je komt het bij ons op meerdere plekken tegen, in het onderstaande filmpje leggen we het uit.

Waarom een man-vrouw team

Ook hier kunnen we flink over uitweiden maar als we het onze bruidsparen vragen:

Jullie hebben aan een hoofdbeweging/oogwenk/1 woord genoeg om af te stemmen wie waar staat, gaat en fotografeerd. Daarnaast zorgt jullie “samenheid” voor een goed gevoel bij het bruidspaar.

Een tot in de puntjes op elkaar ingespeeld team wat elkaar maar zeer zeker ook het bruidspaar perfect aanvoelt. Zoals we zelf tijdens de loveshoot in Parijs hebben mogen ervaren daarnaast beide ook met een eigen stijl van fotografie wat voor heerlijk diverse foto’s zorgt.

Jullie voelen de chemie van de dag aan als man en vrouw. Gaan op in de sfeer tijdens de gescheiden momenten en voelen elkaar feilloos aan. Ondertussen heb ik nooit de indruk gehad dat jullie de fotografen waren maar ook bij het feest hoorde. Wat ook zo was.

Het voordeel van een man/vrouw team is dat je aan een enkele blik genoeg hebt om te weten wat de ander van plan is. Het gevoel van een bruiloft heb je samen al een keer gedeeld waardoor je precies weet hoe het bruidspaar zich voelt. Je vult elkaar perfect aan.

We willen geen reportage want poseren is stom!

Dit is geen vraag en meestal iets genuanceerde opgemerkt, maar we (Arvid dan) overdrijven graag.

Wij vinden in ieder geval poseren stom… Dat doen we alleen bij de groepsfoto’s en dan ook nog eens op een leuke manier. Tijdens de reportage zorgen we voor een super ontspannen sfeer, we laten jullie jezelf zijn en de foto’s komen vanzelf. Tuurlijk sturen we jullie en geven we aanwijzingen omdat de foto’s perfect moeten worden, maar die zal je waarschijnlijk niet eens opmerken.

Twee fotografen?

Twee fotografen de nieuwe standaard in bruidsfotografie, het lijkt er wel op. Voor ons zijn 80% van de trouwerijen met ons tweeën en dat heeft een hele goede reden. We kunnen hier pagina’s vol over schrijven maar houden het hier even kort. Uiteraard is het eerste voordeel bij de voorbereidingen: Mayke bij de bruid en Arvid bij de bruidegom (of andersom ook geen probleem). Maar nog belangrijker is het wanneer we bij elkaar zijn, dit zorgt voor zo’n enorme boost in creatieve kwaliteit dat we eigenlijk niet zonder elkaar zouden willen komen.

Maar het MOET niet, meestel zijn het budgettaire redenen dat Arvid alleen komt. En dat is helemaal niet erg, want je ben wel verzekerd van prachtige, authentieke en spontane foto’s. Twijfel je hierover… we bespreken het graag met je. Wij zullen altijd adviseren in jullie voordeel… En of wij nu een ARV trouwerij van 6 uur of een ARV & MAYK trouwerij van 14 uur hebben wij zetten onszelf altijd voor de volle 100% in.

Waarom alleen een kasteel of landgoed

Om eerlijk te zijn fotograferen we ook weleens een trouwerij bij een oude boerderij of oud kerkje. Voor ons moet er iets van historie in zitten, een gloednieuw en ‘heerlijk’ praktisch gemeentehuis of zalencentrum is voor ons niet zo inspirerend. De voorliefde van geschiedenis hebben we beide en combineren we met bruidsfotografie; dat is onze ‘stijl’. De geschiedenis kan in een mooi schilderij of bijzondere muurkleden zitten welke we zoveel mogelijk terug laten komen in de trouwfoto’s. Houden jullie van extreem modern, high society en super sjieke plekken… geen probleem maar dan denken we niet dat we de perfecte match zijn.

Dat betekend niet dat we geen uitzondering maken, vraag het ons gerust.

Wanneer krijgen we de originele foto’s?

Na de trouwdag gaan we druk aan de slag met de foto’s. Het is een hele klus om soms wel 10.000 foto’s van één trouwerij uit te zoeken, controleren, bewerken, controleren, bijsnijden, nog een keer controleren, uitzoeken voor de slideshow, uitzoeken voor het album en het album ontwerpen. Uiteindelijk blijven er zo’n 500~700 foto’s over en deze krijgen jullie allemaal in de hoogte kwaliteit. Technisch: alle bewerkte foto’s in de hoogte resolutie. Praktisch: jullie krijgen alle bewerkte foto’s en kunnen ermee doen wat jullie willen, wij gebruiken deze bestanden ook voor het trouwalbum en eventuele nabestellingen in groot formaat.

Meestal lukt het ons om de foto’s binnen 4 weken af te hebben.

Waarom alleen trouwerijen en loveshoots?

We doen waar we het beste in zijn; verliefde stellen fotograferen (en  hun trouwdag). Omdat onze hele mindset trouwen is kunnen we ons er volledig of focussen. Zo krijgen onze bruidsparen alleen de allermooiste foto’s en zijn wij het meest blij. Ook is onze hele workflow gebaseerd op trouwerijen en zo kunnen we dat perfect doen. Als we alle soorten fotografie zouden doen blijven we gemiddeld, wij willen er juist graag uitspringen.

Wat is jullie stijl?

In de fotografie wereld wordt veel over de stijl gepraat, de één is dit en de ander is dat. Belangrijker is het wat jullie er van vinden, onze stijl omschrijven we op de pagina “Over ons“. De ARV & MAYK-stijl kunnen jullie alleen bij ons krijgen, de Anton Corbijn stijl alleen bij hem. Iedere goede fotogaaf heeft een eigen verleden, interesses en inspiratiebronnen die meegenomen worden in de foto’s. Wij voegen aan onze foto’s toe:

 • Geschiedenis (kastelerige en landgoederige foto’s)
 • Oude meesters (Rembrandtse groepsportretten, Vermeerse lichtinvallen en van Goghse technieken)
 • Authenticiteit (we fotograferen de dag, de gasten en de momenten puur)
 • Warmte (geen idee hoe we dit moeten verwoorden, maar ze zien er warm uit ;))
 • Hoewel we het wel gaaf vinden blijft het Chewbacca masker van Star Wars thuis

Instagram

 • The best of the best of 2017. Multiple times awarded, the real winner of the year.1st in the photo contest of the European Wedding Photography conference; NineDots in London
Awarded by Fearless Photographers
Awarded Masters of Wedding Photography Netherlands
2nd place at Artistic Wedding Photo Journalism Association
Awarded by Wedding Photographer SocietyFrom now on the blog is live with our 'Best of 2017' post.#wedding #weddingphotography #bruiloft #bruidsfotografie #trouwen #bestof #bestof2017 #ido #weddingdress #bruidsfotograaf #trouwjurk #trouwfotograaf
 • Until the last day of the year we post our best and most favorite #weddingphotos of 2017? Follow us @arvenmayk with #arvenmaykbestof2017. And at the last day of the year we will launch all of them on the blog.#wedding #weddingphotography #bruiloft #llama #llamalove #apalca #fun #lol #funny #bruidsfotografie #trouwen #bestof #bestof2017 #ido #weddingdress #bruidsfotograaf #trouwjurk #trouwfotograaf
 • Until the last day of the year we post our best and most favorite #weddingphotos of 2017? Follow us @arvenmayk with #arvenmaykbestof2017. And at the last day of the year we will launch all of them on the blog.#wedding #weddingphotography #bruiloft #bruidsfotografie #trouwen #bestof #bestof2017 #ido #weddingdress #bruidsfotograaf #trouwjurk #trouwfotograaf
 • Until the last day of the year we post our best and most favorite #weddingphotos of 2017? Follow us @arvenmayk with #arvenmaykbestof2017. And at the last day of the year we will launch all of them on the blog.#wedding #weddingphotography #bruiloft #bruidsfotografie #trouwen #bestof #bestof2017 #ido #weddingdress #bruidsfotograaf #trouwjurk #trouwfotograaf

Volg ons

^