Prijsoverzicht bruidsfotografie

Jullie trouwdag wordt geweldig
Bij elke trouwdag zorgen we voor een perfecte voorbereiding, een super relaxte trouwdag, als wij samen komen wordt het nog relaxter. Alle bruidsfotografie pakketten zijn inclusief;

Prijzen bruidsfotografie

  • Storytelling trouwalbum
  • Première avond; een feestelijke afsluiting voor jullie maar ook jullie ouders
  • Digitale negatieven 10 jaar lang in PASS
  • Meer informatie

Liever geen pakket met album? Het is ook mogelijk om zonder trouwalbum een bruidsreportage te laten maken en het trouwalbum uit te stellen.

BRUIDSFOTOGRAFIE VANAF

1.250 EURO

Pakketten starten vanaf

1.480 EURO

“Uiteindelijk werden de foto’s gepresenteerd tijdens een première avond met bubbels en heerlijke versgebakken en zelfgemaakte madeleines en macarons.”
(Lees de ervaringen van onze stellen)

Over ons
Leuk dat je ons hebt gevonden. We zullen je niet te veel vermoeien met al onze avonturen die wij beleeft hebben. Na het lezen van ons hele verhaal mag je ons ook Arv en Mayk noemen, net als onze vrienden.

Wij kennen elkaar al 26 jaar, zijn sinds 1999 een stel en in 2008 getrouwd! Samen kregen wij Idske en Rinke. Wij zijn dolgelukkig dat we als bruidsfotografen een trouwdag “Storytellend” mogen vastleggen. We maken een herinnering voor nu maar nog belangrijker een blijvende herinnering aan de trouwdag voor jullie zelf maar ook voor het nageslacht.

Als stel worden wij niet als buitenstaanders herkend maar als vrienden van het bruidspaar. Omdat wij zelf getrouwd zijn, weten wij precies hoe zo’n dag voelt, wat belangrijk is en waar wij op moeten letten. Wij zijn er die dag helemaal voor jullie en helpen de ceremoniemeester(s) graag een handje mee!

MADIWO

Trouw je op een maan-, dins- of woensdag? Dit zijn voor ons rustige dagen waardoor jullie één uur extra fotografie krijgen! In januari, februari en maart geldt deze speciale actie ook op de andere dagen.