Jullie trouwdag wordt geweldig

Prijzen bruidsfotografie Wij vinden het belangrijk dat onze stellen een relaxte trouwdag hebben, daarom helpen we graag mee met de voorbereidingen van de bruiloft. Die extra aandacht maakt ARV & MAYK uniek in bruidsfotografie-land.

Meedenken met bijvoorbeeld de dagplanning en groepsfoto’s is voor ons vanzelfsprekend en maakt dat jullie een zorgeloze trouwdag hebben. De meeste trouwdagen fotograferen we met ons tweeën, maar ook kan Arvid alleen komen.

We zijn benieuwd naar jullie verhaal en wensen zodat we een pakket op maat kunnen maken. Een ARV & MAYK trouwdag kan al vanaf 1.250 euro, een loveshoot vanaf 250 euro.

Wat onze bruidsparen schrijven
 • Deborah & Bert

  “Arvid en Mayke zijn een super tof stel en van alle markten thuis. Ze hebben niet alleen onze trouwdag (20-07-2016) als een sprookjesverhaal vastgelegd maar zijn ook vooraf met ons afgereisd naar Parijs om daar een super romantische loveshoot met ons te maken. Ze hebben onwijs veel humor. Denken heel goed mee en zijn op de dag zelf bijna onzichtbaar. Het is ook ontzettend fijn dat ze met zijn tweeën waren zodat ze bij ons allebei ook de voorbereidingen mee hebben kunnen pakken. Wat de foto’s extra speciaal maken is dat ze van allemaal handige snufjes zoals bijvoorbeeld kerstverlichting gebruik maken om net een beetje extra effect op de foto te krijgen. Je krijgt via een handige app al snel toegang tot alle foto’s. Tussentijds wordt meerdere malen overlegd om er voor te zorgen dat alles echt naar wens is. En achteraf komen ze ook nog langs met allemaal lekkernijen en een voorproefje van de foto’s. Al met al hebben ze een prachtig verhaal gemaakt van begin tot eind van onze bruiloft en raden wij ze aan iedereen aan!”

 • Yvonne & Martin

  “Ik kan iedereen ARV & MAYK aanbevelen!!
  Wij zijn voor de tweede keer getrouwd en hebben nog nooit een fotograaf gezien met zoveel passie voor zijn vak!
  Vanaf het eerste gesprek tot aan het overhandigen van het album is het contact erg prettig.
  Dit zijn niet zomaar foto`s maar het is ware passie vol met liefde!”

 • Annemarie & Bart-Jan

  “Trouwfotografie door ARV & MAYK is één groot feest!! Het begint al bij de voorbereidingen, en het gaat na de bruiloft gewoon nog even door!”

 • Denise & Ton

  “Wow, jullie hebben het echt tot in de puntjes geregeld. Vanaf dag één heel leuk contact en het resultaat was er ook nog naar! Jullie zijn overal van op de hoogte en erg vakkundig! Wij kijken terug op een fantastische dag met prachtige foto’s als herinnering. Dank jullie wel voor de geweldige inzet!”

 • Saskia & Jochem

  “ARV & MAYK maakten sublieme foto’s van onze bruiloft. Met veel oog voor detail is onze grote dag gefotografeerd. Foto’s zijn daarna digitaal beschikbaar en ARV & MAYK bieden de mogelijkheid om de mooiste foto’s in een luxe fotoboek af te drukken. Het contact ging vanaf begin tot eind persoonlijk en onze wensen werden uiteindelijk omgezet in een hele mooie reportage.”

Prijzen bruidsfotografie

Best Day Ever garantie

 • Perfecte voorbereiding
 • Trouw- en fotografietips
 • Relaxte trouwdag
 • Altijd betere foto’s*

*wij reserveren 150 euro van de eerste betaling voor workshops en seminars waardoor je altijd nog mooiere foto’s kunt verwachten

Prijzen bruidsfotografie