Bruidsfotografie bij een kasteel en landgoed

KASTEEL & LANDGOED
Trouwen jullie op een imposant kasteel, een romantisch landgoed of een paleis vol pracht en praal? Wat een heerlijkheid! Wij delen jullie smaak. Want een bruiloft op een historische plek, waar ooit koninklijke en edele mensen woonden, tussen de boomgaarden en jachtgronden, omringd met rijkdommen van toen… Dat levert fantastische foto’s op.

Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Kijk dan eens naar de namen op ons ‘aanbevolen door-lijstje’ (aanraders!).  Als bruidsfotografen – gespecialiseerd in het fotograferen bij kastelen en landhuizen – hebben wij op deze bijzondere plekken een fijne samenwerking opgebouwd. Samen met hen zorgen wij voor een perfecte en onvergetelijke dag.

ELKAAR LEREN KENNEN
Jullie kennen elkaar al heel erg goed.  Maar wij niet en jullie ons ook nog niet.  Wij gaan graag met jullie op zoek naar de ‘klik’. Want als wij elkaar al een beetje kennen vóór jullie gaan trouwen, dan is dat onmiskenbaar terug te zien op de foto’s: soepeler en spontaner. Het vertrouwen is er niet inééns. Dat heeft even tijd nodig.

Daarom vinden wij het leuk om in de aanloop naar jullie trouwdag een band op te bouwen: gezellig samen wat drinken bij een leuk koffietentje of misschien samen op reis naar Parijs (of jullie eigen trouwlocatie) voor een niet-geposeerde Loveshoot, om alvast in de stemming te komen.

ONOPVALLEND
Wij geloven dat de mooiste foto’s gemaakt worden door vrienden van het bruidspaar. Zij kennen jullie, laten jullie ontspannen en vallen niet op tussen de gasten. Maar vrienden zijn te dierbaar om in te zetten als fotograaf en bovendien hebben zij meestal geen ervaring met (de tijdsdruk van) het vastleggen van het verhaal van jullie trouwdag.

Daarom nemen wij deze ‘vriendentaak’ graag op ons. Met z’n tweeën fotograferen wij jullie trouwdag, beide vanuit een andere hoek om jullie verhaal compleet neer te zetten.

Als stel worden wij op jullie bruiloft niet als buitenstaanders gezien, maar als vrienden van het bruidspaar. Op een kleine bruiloft zijn wij er gezellig bij, op een grote bruiloft overzien wij alles.

Bruidsfotografie